- Alle helligdager
- Alle produkter
- Baby Shower
- Baking
- Ballonger
- Bryllup
- Kalas
- Leker
- Maileg
- Temaefest
- Fargetemaer
- Utskriftsvennlige
- Kampanjeprodukter
- Nyheter
- Alle produkter
- Varemerker
-
Baking
- Andre ingredienser
- Bakeblandinger
- Cake Picks
- Candy Melts
- Cupcakes og muffins
- Kakebokser
- Kakebrett
- Kakedrypp
- Kakepops og kjærlighet på pinne
- Kaketoppere
- Kjøkkenutstyr
- Kolorist
- Marsipan
- Mousse
- Servering
- Silikonformer
- Smakstilsetning
- Sprinkles
- Stekeformer
- Sukkerpasta
- Sukkerpynt
- Sukkertøy
- Utstikkende
- Verktøy og maljer
Ferdigrullet sukkerpasta - Lyseblå
Forhåndsrullet sukkerpasta i lyseblå - den enkleste måten å dekke en kake på! Denne fondantskiven med en deilig vaniljesmak er allerede rullet ut og kan brukes direkte på kaken!
Forberedelse: Ta sukkerpastaskiven ut av emballasjen og rull den forsiktig ut. Trekk i begge kantene av den hvite folien for å gjøre den flat. Dekk kaken med et tynt lag med smørkrem. Legg fondantarket forsiktig over kaken med den hvite folien opp. Fjern folien og fordel fondanten forsiktig på kaken. Skjær av overflødig fondant og pynt kaken.
Dette fondantarket kan brukes til å dekke en kake med en diameter på omtrent 15-20 cm og en høyde på 10 cm, eller en kake med en diameter på omtrent 20-25 cm og en høyde på 7,5 cm. I tillegg kan skiven brukes til å dekorere muffins, kaker og mer.
Ingredienser: sukker, glukosesirup, vegetabilsk fett (palmekjerne, palme), fuktighetsbevarende midler: E422, E1103, fortykningsmidler: E413, E415, emulgator: E471, naturlig aroma, farge: E133. Kan inneholde spor av: mandler. Dette produktet er halal-sertifisert.
Oppbevaring: Oppbevares kjølig og mørkt, 15-20 °C.
Størrelse: 36 cm i diameter og 3 mm tykkelse.
Innhold: 430 gram.
- Lave priser og stort utvalg
- Gratis frakt over 499 kr
- Ingen fakturagebyr
- 14 dagers åpent kjøp
- Hyggelig kundeservice
- Våre kunnskapsrike og hyggelige kundebehandlere er her for å hjelpe deg og svare på spørsmål knyttet til kjøpet ditt!
Ved å bli medlem godtar du My Perfect Day Retningslinjer for personvern.

